078-3036890 info@welstand.org

Wat doen wij?

Casco Partner verzorgt de productie en plaatsing van Kingspan Tek SIP casco’s door heel Nederland. Indien gewenst, verzorgen we ook de fundering, constructie berekening en de EPC berekening. In onze eigen werkplaats worden de SIP panelen op maat gemaakt aan de hand van de productietekening. Onze transport partner verzorgt opslag en transport naar de bouwlocatie.

We werken voor particulieren, aannemers, project ontwikkelaars en architecten. In de regel verzorgt de opdrachtgever het heiwerk en vervolgens Casco Partner de fundering waarna het casco geplaatst wordt in een week. De mogelijkheid bestaat dat wij afwerken wind en waterdicht inclusief kozijnen, metselwerk en pannen. Maar een ander afwerkingsniveau is ook mogelijk.

SIP bouw vergt specifieke constructieve ervaring, die hebben wij in huis. ook de EPC berekening verzorgen wij intern zodat het totale casco correct en concurrerend wordt aangeboden. Sip is het bouwsysteem van de toekomst (zie ook https://nl.wikipedia.org/wiki/Structural_insulated_panel).

Graag staan we u ter beschikking voor meer informatie.