078-3036890 info@welstand.org

Waarom SIP bouw?

Onze eigen ontwerp- en productiefaciliteiten garanderen dat uw woning zo snel mogelijk wordt geproduceerd volgens de hoogste normen. Vanwege de hoge kwaliteitscontroleprocedures die we hanteren, worden uw SIP-panelen geleverd in hoge kwaliteit, een concurrerende prijs en klantenservice die ongeëvenaard is. Uiteraard alles conform bouwbesluit.

SIP-panelen werden in de jaren 70 geïntroduceerd en worden al tientallen jaren gebruikt, maar vanwege de dominantie van traditionele bouwmethoden is SIP tot voor kort een kleinschalige bouwmethode geweest. Vanwege de nieuwste isolatie en constructie eisen is de kleinschaligheid omgeslagen. SIP bouw wordt beschouwd als een van de meest vooruitstrevende en moderne manieren van duurzaam en efficiënt bouwen.

Zowel Casco Partner als Welstand Bouw zijn erkend specialist in de bouw van SIP woningen in Nederland. Tevens zijn beide bedrijven, onderdeel van de Welstand Groep, officieel bouwpartner van Kingspan TEK.

Veel woningen, scholen en openbare gebouwen worden gebouwd door gebruik te maken van SIP. Ook zelfbouwers realiseren zich de voordelen van het gebruik van deze technologie om duurzame, duurzame energie-efficiënte oplossingen.