078-3036890 info@welstand.org

Particulieren

Het bouwen van een eigen huis is een geweldige en uitdagende ervaring. U als opdrachtgever moet met vele zaken rekening houden zoals aankoop en financiering van de kavel, ontwerp van de woning, aanvraag omgevingsvergunning, aannemer selecteren en dan uiteindelijk de bouw en de oplevering.

Voor opdrachtgevers dit geheel willen zonder de onvermijdelijke uitdagingen van begin tot eind is ons bouwbedrijf Welstand Bouw de geschikte partij (welstandbouw.nl). Wilt u als opdrachtgever meer betrokken zijn in de bouw en wellicht ook meewerken aan uw eigen woning……….dan is Casco Partner uw bouwmaat.

Wij leveren het casco en werken ter plaatse tot u het overneemt. Dat kan zijn van fundering tot en met de ruwbouw van het casco, maar ook geheel wind en waterdicht met buitengevel en pannen of riet. Dit zodat u binnen uw budget en planning de gehele afbouw voor uw rekening kunt nemen.

Uiteraard kunnen wij ook de aanvraag omgevingsvergunning, constructieberekening en diverse andere noodzakelijke berekening voor u verzorgen. Casco Partner levert en plaatst als enige SIP casco’s door heel Nederland, dus geen Hout Skelet Bouw (HSB). SIP panelen worden niet alleen internationaal maar ook nationaal meer en meer gezien als dé toekomst van bouwen. Het systeem is voorzien van NEN norm en is zowel isolerend, brandwerend als constructief.

De de (toekomstige) eisen rond isolatie, zoals EPC norm, worden gemakkelijk gehaald. We leverden al meerdere woningen gasloos en passief. Bovendien bouwen we het casco meestal binnen een paar dagen waardoor aanzienlijke kostenbesparingen mogelijk zijn.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Aannemers

Aannemers

Binnenkort staat hier een verhaal

Projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars

Binnenkort staat hier een verhaal

Architecten

Architecten

Binnenkort staat hier een verhaal