078-3036890 info@welstand.org

Wie zijn wij?

Casco Partner is onderdeel van de Welstand Groep waaronder ook Welstand Bouw, MiCasa Bouw en Welstand Ontwikkeling vallen. Commercieel directeur Arie Slagboom heeft een jarenlange ervaring in de bouw van (vrijstaande)woningen. Perry Schoots staat als algemeen directeur in voor het financiƫle en personeel beleid en bouwt op dit moment aan een netwerk voor de eigen ontwikkelingen van Welstand. Jan Willem de Vreugd geeft leiding aan een team van werkvoorbereiders, tekenaars en projectleiders als technisch directeur.

Jan Willem heeft de leiding over de gehele bouw, de montage. Het klantcontact tijdens de bouw en de inkoop vallen onder de leiding van de projectleider. De productie van de constructie, de technische doorontwikkeling worden uitgevoerd in ons eigen technisch bureau en werkplaats. Deze manier van werken leidt tot een hoogst professionele aanpak en uiteindelijk onze exclusieve woningen op de mooiste locaties in Nederland.

De uitvoering bestaat uit een team van bekwame en dynamische medewerkers, waaronder de beste timmerlieden. Deze manier van werken garandeert dat Welstand de komende jaren een kwaliteitsproduct kan blijven aanbieden.

Welstand wil voor elke opdrachtgever het huis van zijn/haar dromen realiseren. Een onberispelijke kwaliteit, een optimale persoonlijke service en een professionele aanpak staan daarbij voorop. Om die bedrijfsfilosofie te kunnen continueren blijft Welstand bewust investering in kwaliteit, efficiƫntie en medewerkers. Het aantal gerealiseerde woningen verdubbeld jaarlijks.

Graag staan we u ter beschikking voor meer informatie.